(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Vepřová kotleta na tymiánu a hruškách
Potřebné ingredience
4 kotlety 1cibule 1stroužek česneku 1střední hruška sůl pepř tymián
Postup přípravy
Kotlety osolíme a opepříme necháme odpočinout. Mezitím si nakrájíme na hrubo hrušku cibuli a česnek dáme na pánvičku a opečeme ( až hrušky začnou zlátnout). Opečené dáme na pekáček, na stejné pánvičce si zprudka necháme zatáhnout kotlety a dáme to pekáčku, posypeme tymiánem (pokud máte čerstvý- ideální) a podlijeme vodou. Necháme asi půlhodinky zapéci. Podáváme s bramborem. Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Egreska
(upraveno)
22. 9. 2011, 14:52
robím niečo podobné ale so smotanou ,je to jedna báseň http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=94312&user=163785
Yla
(upraveno)
20. 9. 2011, 18:23
práve jsem se pustila do kuchtění,tak budu mít snad uspěch
hancikub
(upraveno)
22. 9. 2011, 14:31
@Yla
Jak to dopadlo?